- advertentie -

Turmalina bicolor Rosa y verde 51 18 ct

  Turmalina bicolor Rosa y verde 51 18 ct

  Beschrijving: IGE - Gemmological rapport: D-14252Edelsteen: tweekleurige roze en groene toermalijnGewicht: 51.18 ct totaal (24.82 + 26.36)Metingen: 19,44 x 14,70 x 9,36 mm en 19,74 x 14,72 x 9,81 mmKleur: roze en groen.Vorm en snijd: rechthoekige smaragdCut kwaliteit: zeer goedTransparantie: transparant.Shine: Zeer goedDuidelijkheid: als.Herkomst: BraziliŽ (gebaseerd op de mening van de verkoper, niet geverifieerd door een laboratorium.)Behandeling: fissuren bevestigd met een kleurloze substantie voor transparantiebehandeling.Alle foto`s zijn van de edelsteen in de uitverkoop.De foto`s zijn gemaakt met een vergroting van meer dan 10x, dus (met het blote oog) zijn minder insluitsels zichtbaar in de edelsteen en ziet het er schoner uit.Geregistreerde verzending, die gewoonlijk 1 tot 2 weken duurt.De koper is verantwoordelijk voor eventuele kosten die voortvloeien uit douanerechten en / of belastingen die kunnen ontstaan ??in het leveringsproces.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 15 april geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!