- advertentie -

H.J. Reesink - Prijsboek Haarden, Kachels, Fornuizen, Gereedschap enz. - 1939

  H.J. Reesink - Prijsboek Haarden, Kachels, Fornuizen, Gereedschap enz. - 1939

  Beschrijving: H.J. Reesink - Prijsboek Haarden, Kachels, Fornuizen, Gereedschap enz. - 1939
  Oude gebruikte catalogus vol producten van destijds; sleutels, hoefijzers, wasmachines, zagen...
  Prijsboek Haarden, Kachels, Fornuizen, Huishoudelijke artikelen, Emaille, IJzerwaren, Gereedschappen,enz. - Zutphen / Rotterdam, H.J. Reesink & Co. NV, 1939 - 163 pp. - Geniet omslag - Afm. 25 x 31,5 cm. Conditie: Matig, goed gebruikt, eerste blad ontbreekt, pag. 1 en 2. - over het geheel smoezelig en beduimeld. Het was dan ook een winkel en werkplaats boek, wat veelal op de werkvloer voorhanden was om de werkman en klant van informatie te voorzien. Dus je komt dit al zelden tegen en al helemaal niet in ongebruikte toestand. Uitgegeven door Reesink & Co. NV te Zutphen en Rotterdam. Het is werkelijk een lust om er doorheen te bladeren. Alle nostalgische producten die voor en na de oorlog, tot in de jaren 60/70 nog gebruikt werden, worden in deze catalogus omschreven. Wordt aangetekend verzonden.
  Richtprijs: € 1,- (startbod online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 29 augustus (Online) geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!