- advertentie -

Blauwe saffier 1 28 cent

  Blauwe saffier 1 28 cent

  Beschrijving: BESCHRIJVINGRapport nr. EG-1527Gem Natural SapphireShape / Cut Oval CutGewicht 1,28 ct.Afmetingen 7,10 x 5,05 x 3,15 mm.Kleur blauwClarity Eye CleanBehandeling geen aanwijzingenOpmerkingen Oorsprong: Sri LankaWIE IK BENElisa GenerosoEdelsteenspecialist door IGEEuropees edelsteenspecialist door FEEGSpecialist in graduatie van gekleurde stenen door IGESpecialist in Ruby, Sapphire en Emerald door HRDNOTITIES-Alle edelstenen worden verzonden met een certificaat.-De oorsprong zijn niet gecertificeerd door een laboratorium, zij zijn mijn gemological advies.- De foto`s zijn genomen met meer dan 10X, met macrolens, dus er zijn insluitsels die niet echt zichtbaar zijn voor het blote oog.- De foto`s zijn niet echt op schaal, daarom geven we u de exacte afmetingen van de steen, zodat u een goed idee krijgt van de grootte.-Kleuren kunnen verschillen, afhankelijk van de scherminstellingen van uw kijken, ik probeer om hen zo echt mogelijkVERZENDEN.Verzending van de aangetekende post, deze verzending behandelt € 100, kan worden verzekerd voor een extra € 20.Verzending per post duurt 2-3 weken, mogelijkheidom verzenden door ASM (3-5 dagen) voor € 30.Douane kosten worden betaald door de koper.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 10 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!