- advertentie -

Onderdeel 1 cube 5 Set wolfraamcarbide koper Titanium aluminium ijzer legeringen

  Onderdeel 1 cube 5 Set wolfraamcarbide koper Titanium aluminium ijzer legeringen

  Beschrijving: ? STIJLVOLLE element kubussen zijn gegraveerd met metalen kenmerken in een ultramoderne display base.? ONTZAG INSPIRERENDE set inclusief gelegeerd versies van 1 wolfraamcarbide kubus, 1 aluminium blokje 1 titanium kubus, kubus 1 ijzer en 1 koperen blokje? VEILIG voor alle leeftijden. Deze kubussen element zijn niet-toxisch en de randen zijn afgerond voor een veilige omgang?PERFECT voor klaslokalen, kantoren, co werkplaatsen, wetenschap afdelingen en home scholen?Use voor display doeleinden alleen-niet voor strenge wetenschappelijke disciplines.Deze set van de kubus element bevatten legeringen van wolfraamcarbide, titanium, koper, aluminium en ijzer (niet-magnetische roestvast staal). Elke kubus is gegraveerd met de element symbool elektronenconfiguratie (# per shell) en de atoommassa.Base opgenomen. Genieten van een eindeloze gelegenheid voor metaforen en woordspelingen. Schokken en verbazen nietsvermoedende ingewijden in de wereld van metallurgische wonderen. Wolfraam, koper, titanium, ijzer en aluminiumlegering kubus instellen 1 x 1 x 1 . Wolfraam is van een zeer hoge dichtheid en verrassend zwaar, vooral wanneer in vergelijking met de andere blokjes. Vergelijken en het contrast van de verschillende eigenschappen van deze perfect gevormde kubussen. Grote stukken van het gesprek. Gefreesd uit de lucht-en ruimtevaart-grade legeringen, zijn deze kubussen een uitstekende hedendaagse toevoeging voor uw bureau op het werk of aan de zijkant tabel thuis. Verras uw collega`s en vrienden met de kubussen verschillen in dichtheid. Wolfraam is een van de dichtste natuurlijk voorkomende elementen, en nu u een van de wonderen van de natuur kunt toevoegen aan uw eigen collectie. Als je de blokjes, vergeet dan niet om te controleren onze wolfraam sferen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 10 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!