- advertentie -

Pagode vormige Birdcage in de hand gesneden exotisch hout 41cm hoog draak paradijsvogels kersenbloes

  Pagode vormige Birdcage in de hand gesneden exotisch hout 41cm hoog draak paradijsvogels kersenbloes

  Beschrijving: Beschrijving: Birdcage in de vorm van een pagodeExotische hout grondig hand gesneden en verfraaid tot in het fijnste detail. Er zijn gesneden draken, vogels hoog reliëf en kersenbloesem op de bodem, een prachtige en ingewikkelde structuur - dit alles in combinatie met twee fonteinen in Oosterse porselein, een gesneden houten perch , een schorsing van de metalen haak en de werkende hijs deur.De bovenzijde van de base heeft de handmatige ondertekening van de artiest of de artisan die dit geweldige kunstwerk.Voorwaarde: uitstekende voorwaarde met een kleine opmerking dat er is één van de stokken van het dak dat ontbreekt. helemaal niet storend en nauwelijks merkbaarAfmeting: 41 * 33cmGewicht: ap. 1000grams uitgepaktFoto`s vormen een integraal onderdeel van de beschrijvingVol met uiterste zorg en professionalismeGeregistreerde verzending met track & trace
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 10 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!