- advertentie -

1 pcs Geel Oranje Roze Topaas 695 ct

  1 pcs Geel Oranje Roze Topaas 695 ct

  Beschrijving: Imperial Topaz Variatie: Natural Topaz Gewicht: 6,95 ct Cut: rechthoekige kussen gemengd gesneden Transparantie transparant Kleur: lichtroze oranjeachtig geel, zoals Rose \ Peach Orange Duidelijkheid: oog schoon, SI Afmetingen: 12,70 x 9,76 x 6,37 mm Herkomst: BraziliŽ Land van herkomst is een mening die wordt aangeboden door de verkoper van dit artikel. Dit advies wordt niet onderbouwd door een officieel laboratorium. Behandeling: niet vermeld in het rapport Gecertificeerd door AIG AIG rapport nr .: 1830000167 BE De foto`s zijn gemaakt met professioneel materiaal, buitenshuis, met natuurlijk licht, niet direct, met een ander kleurenscherm om de eigenschappen van de steen het beste over te brengen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 13 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!