- advertentie -

18 karaat Geel goud Ring 002 ct Diamant

  18 karaat Geel goud Ring 002 ct Diamant

  Beschrijving: 18 kt geel en wit goud Met keurmerk. Ring met diamanten Het sieraad heeft een uitzonderlijke glans en helderheid. Stevige instelling. Afmetingen: maat 12,50. Binnendiameter: 17,03 mm Belangrijke opmerking: verStelbaar-als de ring is niet de juiste maat, zullen we het formaat gratis. Diamanten Cut: briljant. Totaal gewicht: 0,02 ct - 4 x 0,005 ct stenen Kleur: G, Top Wesselton. Duidelijkheid: VS. Geschenkverpakking inbegrepen. Verzekerde verzending met trackingnummer. Alle artikelen worden via aangetekende en verzekerde verzending met DHL verzonden. Kopers buiten de EU moeten rekening houden met btw en eventuele douanerechten die zij eventueel moeten betalen. Deze verkoper geeft wekelijks ongeveer 400 items voor veilingen weer. Neem een kijkje op de andere items aangeboden:https://prf.hn/click/camref:1011l3Rc5/creativeref:1101l25680/destination:nhttps://bit.ly/2L0rDWT
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 13 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!