- advertentie -

20 pcs Diamant 097 ct Prinses Mix Light Colors SI2 VS2 No Reserve Price

  20 pcs Diamant 097 ct Prinses Mix Light Colors SI2 VS2 No Reserve Price

  Beschrijving: Wij verzenden met FedEx levering, traceerbaar en verzekerd. Wordt geleverd met een AIG Gemological verslag. Deze diamant is geen duidelijkheid verbeterde diamant. De diamant is 100% natuurlijk en werd niet behandeld op enigerlei wijze. * Invoerrechten, belastingen en btw zijn niet inbegrepen in de prijs van het artikel. Btw en douane-inklaring worden door de klant aan DHL uitbetaald. * Belgische klanten, moet u wellicht de verzending van de Diamond Clear Kantoor in Antwerpen. * Chinese klanten: losse diamanten kunnen alleen worden verscheept naar Hong Kong. * Franse klanten, de verzendkosten omvatten reeds een externe douane-makelaar agent om import losse diamanten naar Frankrijk. Bekijk onze andere objecten te koop door te klikken op onze verkoper naam hierboven (DiamondsExpress) Als u vragen heeft neem dan contact met ons op.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 13 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!