- advertentie -

Geen minimumverkoopprijs Paars Amethist 2790 ct

  Geen minimumverkoopprijs Paars Amethist 2790 ct

  Beschrijving: Hoogwaardige amethist met een geweldige paarse kleur. IGE-certificaat: D-13634 Gewicht: 27,90 cent Vorm: kussen (uitstekend gesneden) Duidelijkheid: VVS1 Hoge kwaliteit Afmetingen: 22,81 x 14,80 x 10,96 mm Kleur: Paars Glans: sprankelende vuurgloed Hardheid: 7 op de schaal van Moh Behandeling: onverwarmd, onbehandeld Oorsprong: de steen komt uit BraziliŽ, hoewel deze niet op het certificaat staat. Opmerkingen Dit is de echte afbeelding exclusief voor Catawiki, om details van de steen te tonen. Zorgvuldige verpakking en verzending met internet-tracking. Verzending via UkrPoshta - Leveringen buiten OekraÔne duren 2-3 weken.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 14 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!