- advertentie -

Kobalt Weekend à MonteCarlo

  Kobalt Weekend à MonteCarlo

  Beschrijving: Fine Art Print op 300 GSM papier. Afmetingen: 50 x 50 cm. Ondertekend en genummerd door de kunstenaar. Print nummer 7/30. Certificaat van echtheid inbegrepen Onze kunstwerken zijn beschermd met kraftpapier, bubble wrap en extreem stevige buizen. Verzending via Franse Colissimo met tracking nummer. Inwoner van Parijs, kobalt maakte zijn debuut in de reclame alvorens te draaien aan fotografie, een baan die hij heeft al vijftien jaar oefenen. GeFascineerd door zowel pop art en de straatkunst scène die hij zag de geboorte van in de straten van Parijs, kobalt wachtte tot 2017 om zijn eerste stukken te creëren. In zijn werk, kobalt houdt zich te concentreren op de excessen en afwijkingen van de Consumer Society met behulp van bekende merken om zijn boodschap te sturen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Woensdag 14 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!