- advertentie -

J3010724724 14 karaat Geel goud Oorbellen 1 50 ct Diamant

  J3010724724 14 karaat Geel goud Oorbellen 1 50 ct Diamant

  Beschrijving: 2 stenen per steen gemiddeld 0,75 CT

  1,50 ct totaal

  14k Geel goud 1,0 gram elke steen is perfect gezet,

  D kleur SI1-SI2  Fedex OF DHL internationale prioriteit.

  DOUANE- EN INVOERRECHTEN VALLEN UITSLUITEND ONDER DE VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE KOPER ****

  LET OP: Uw land van verblijf kan extra douane- en invoerkosten opleggen! Controleer de wetten in uw land van verblijf of invoerrechten of belastingen van toepassing zijn.

  We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kosten die worden gemaakt bij het importeren van sieraden in het land waar de koper woont.

  We kunnen geen rendementen op aangepaste en importkosten aanbieden.

  als de winnende bieder besluit te annuleren / intrekken, draagt hij het risico, de kosten van alle verzendkosten en de invoerrechten van de verkoper

  - Franse kopers: houd er rekening mee dat de Franse douane alleen diamanten vrijgeeft die van buiten de EU worden ge´mporteerd wanneer ze een lokale Franse expediteur gebruiken die de koper direct op eigen kosten moet regelen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Zondag 2 augustus geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!