- advertentie -

Replica van de Galeon Real

  Replica van de Galeon Real

  Beschrijving: Replica van de Galeon Real Felipe, met drie dekken en 114 kanonnen. Vermoedelijk jaren `60. Spanje, 20e eeuw. HxBxD: 105 x 140 x 27 cm. De echte Real Felipe is in het jaar 1732 op de scheepswerf Guarnizo gebouwd. Dit schip was betrokken bij vele gevechten; o.a. in februari 1744 bij kaap Sicié bij Toulon, een van de meest glorieuze overwinningen van de Spaanse marine. Herkomst: Schloss Puchheim, huwelijksgeschenk. Herkomst: nalatenschap van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme (1930 - 2010).
  Richtprijs: € 500-700

  Dit kavel is op Woensdag 7 december geveild bij Zeeuws Veilinghuis.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!