- advertentie -

Bert Vallien, Boda Smide kandelaar

  Bert Vallien, Boda Smide kandelaar

  Beschrijving: Boda midde kandelaar ZwedenOntwerpen van BERTIL VALLIENSMEEDIJZERMIDDEN VAN DE EEUWDit is een zeer zeldzame kandelaar, in een zeer goede staatDe ontwerper is Bertil Vallien.Vallien is de meest bekende designer voor Kosta Boda.De glazen ornament presenteert een anker.Het is daarom een zeer zeldzame object, in uitstekende staat!De kandelaar is gelabeld met BODA, en authentiek!Afmetingen kandelaar:40cm breed (ongeveer 15,7)37cm hoog (ca. 14,6)Glazen ornament:en is 30 cm breed (circa 11,8)en 17 cm hoog. (circa 6,7)Zie de foto`s om een goede indruk van dit item. De foto`s zijn onderdeel van de beschrijving.Wij kunnen ook leveren in Vaticaanstad, Gibraltar, Kanaaleilanden, de Canarische eilanden en San Marino, echter tegen een hoger tarief! (werkelijke verzendkosten alleen!). Voor deze landen, zullen we het creëren van een aparte factuur (die mag hoger zijn) voor de verzendkosten. Door het kopen van dit item gaat u akkoord met deze voorwaarden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!