- advertentie -

David Livingstone - missionaire reizen en onderzoeken in Zuid-Afrika - 1858

  David Livingstone - missionaire reizen en onderzoeken in Zuid-Afrika - 1858

  Beschrijving: Met inbegrip van een schets van het verblijf van de zestien jaar in deInterieur van Afrika, en een reis van de Kaap de goede hoopnaar Loanda aan de westkust; Vandaar het continent, naar benedende rivier Zambesi, aan de oostelijke Oceaan.Uitgevers oorspronkelijke covers.Deels goudgehoogd titel op rug nu verschoten.Titelblad van Victoria Falls.Portret van Dr. Livingstone met weefsel-guard.XXIV, 732 pagina`s + kaarten.Paginagrote illustraties in.2 kaarten aan achterzijde. 4 pagina de catalogus.Schaarse kopie.Dr. David Livingstone is gedaald in de annalenvan de geschiedenis als één van de grootste ontdekkingsreizigers enhumanisten. Zijn niet aflatende ijver in probeert te roeiende Afrikaanse slavenhandel is goed gedocumenteerd.Verzonden en verzekerde door opgenomen levering.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!