- advertentie -

Elegante, handgeknoopte oosterse tapijt Sarouk Mir 172 X 230 cm, Made in India tapijt

  Elegante, handgeknoopte oosterse tapijt Sarouk Mir 172 X 230 cm, Made in India tapijt

  Beschrijving: Wordt aangeboden een handgeknoopte Perzische oosters tapijt. Deze tapijten worden vervaardigd in gerenommeerde knopen gebieden.Kijk op het tapijt met geduld en aandacht. Elk handgemaakttapijt is uniek in zijn ontwerp, schoonheid en kleur harmonie en duseen kunstwerk op zich.Provincie Sarouk Mir.Gemaakt in India.Nieuwe wol op katoen.Ca. 200.000 knopen per vierkante meterHet tapijt meet 172 X 230 cmVeilingsaantal 4721Met certificaat van echtheid.Het tapijt is in een over het algemeen goede, gebruikte staat, met kleine tekenen van slijtage, zie XXL foto `sWij verzenden wereldwijd verzekerd via UPS.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!