- advertentie -

Franc?ois Aime? Pouget; Charles Joachim Colbert de Croissy; Adriaen van Loo -vert.- - Algemeene onde

  Franc?ois Aime? Pouget; Charles Joachim Colbert de Croissy; Adriaen van Loo -vert.- - Algemeene onde

  Beschrijving: Franc?ois Aime? Pouget; Charles Joachim Colbert de Croissy; Adriaen van Loo [vert.] - Algemeene onderwyzingen met vragen en antwoorden, door welke in `t kort uyt de H.Schriftuur, en door de overleveringe uytgeleyt worden de historie, het vervolg, en de leer-stukken der christelijke religie, en der christelijke zeden, de sacramenten, de gebeden, de ceremonien, en het gebruyk der H. Kerk - Gendt, Franciscus en Dominique van der Ween, 1718 - 3 delen in 2 banden ( 2e en 3e deel doorlopend gepagineerd)- (XII) 502 (5); 588 (6) - vollederen - 16,5 x 10cm Conditie: goed. Lichte schaaf- en stootplekjes hoeken en randen, iets verlies leder kop ruggen Handtekening op schutbladen en verso frontispiece deel 1. Binnenwerken verkleurd, hier en daar een plek. een enkele ezelsorr en een scheurtje in de marge van een 10-tal pp.Bevat gegraveerde frontispiece en portret van Charles Colbert en 3 afzonderlijke titelbladenZelden aangeboden set.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!