- advertentie -

Keith Haring - 3 tentoonstelling posters - 1998-1999

  Keith Haring - 3 tentoonstelling posters - 1998-1999

  Beschrijving: 1:Titel: Tekening voor handstandSan Francisco Museum of Modern ArtMedium: Offset lithografieBeschrijving: Originele afdrukkenGrootte in cm: 90 x 60Voorwaarde: uitstekend. Deze print is nooit geformuleerd en is gehouden in archief opslag.2:Titel: UntitledSan Francisco Museum of Modern ArtMedium: Offset lithografieBeschrijving: Originele afdrukkenGrootte in cm: 92 x 67Voorwaarde: uitstekend. Deze print is nooit geformuleerd en is gehouden in archief opslag.3:Titel: terugblikKunsthalle DresdenMedium: Offset lithografieBeschrijving: Originele afdrukkenGrootte in cm: 84 cm x 59 cmVoorwaarde: uitstekend. Deze print is nooit geformuleerd en is gehouden in archief opslag.De items zijn professioneel verpakt en klaar voor internationale verzending met UPS. Het item is ook beschikbaar voor zelf collectie in Berlijn, Duitsland.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!