- advertentie -

Kuifje T5 - blauwe lotus - C - d -1951-

  Kuifje T5 - blauwe lotus - C - d -1951-

  Beschrijving: Uitgave van 1951, 4e platte B5.terug rood en blauw voorbladen, met vermelding dit boek behoort tot op faxvoorbladenzeer goede staat, bijna nieuwEerste praktisch nieuwe flat.Vierde vrijwel nieuwe flatTerug in een mooie rode regelmatige, rechte capsHoeken Quills rand vrijwel geen wrijvingVeilige notebook in Braziliaanse negen kleuren geen registratie noch vinger spoor, zeer mooie faxvoorbladenVerzenden van percelen blinder: voor BelgiŽ in BPACK securVerzendende percelen gepantserde in bpost spack wereld met verzekering voor de Frankrijk en andere landen
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!