- advertentie -

St Clément - schoorsteenmantel ornamenten - Art deco

  St Clément - schoorsteenmantel ornamenten - Art deco

  Beschrijving: Schoorsteenmantel ornamenten, gemarkeerd onder base St Clément Frankrijk, genummerd 810.Art deco periodeCentraal element, bestaande uit een kleine mechanische klok, de handen uitvoeren, als je wind-up het mechanisme, het draait maar de klok werkt niet, tot service.Opnieuw op het centrale element, een klein stukje naar beneden aan de linkerkant heeft zijn gelijmd maar is niet zichtbaar.de bekers zijn in goede staat, slechts een kleine chip op de voet van een kopje.de klok = 17,5 cm hoog en 32.5 cm x 8 cmde cups = 7 cm hoog en 18 cm diameterTotale gewicht: 2.190 kg
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!