- advertentie -

WATERMAN luxe schrijfinstrumenten -burgundy!- : vulpen -futuristische vergulde 18K 750 nib-, ballpoi

  WATERMAN luxe schrijfinstrumenten -burgundy!- : vulpen -futuristische vergulde 18K 750 nib-, ballpoi

  Beschrijving: WATERMAN:-luxe schrijfinstrumenten (burgundy): vulpen (futuristische vergulde 18K 750 nib), ballpoint en vulpotlood: in originele Watermandoos. Deze doos is aan de buitenzijde voorzien van een groen fluweel. Een zeer aparte combinatie met het bordeauxrood, goud en staalkleur van de pennen.Bijzondere luxe vulpen, burgundy (bordeauxrood) met zwaar vergulde dop en speciale schrijfnib: 18K 750 nib.De ballpoint en vulpotlood moeten voorzien worden van stiften.Mooi vormgegeven clip. Pennen izijn niet getest op schrijfvaardigheid.Zie foto`s voor eigen indruk.A thing of beauty is a joy forever...Aangetekende en verzekerde verzending.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 8 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!