- advertentie -

1 Blauw Aquamarijn 5 33 ct

  1 Blauw Aquamarijn 5 33 ct

  Beschrijving: Verscheidenheid: Natuurlijk Aquamarijn - Topkwaliteit.Gewicht: 5,33 ct.Vorm en knip: Ovaal (uitstekend).Afmetingen: 13,30 x 10,12 x 6,94 mm.Uitstekende kleur en glans: blauw, transparant.Behandelingen: er is geen indicatie van enhacement.Duidelijkheid: geen insluitsels zichtbaar voor de apparatuur 10 x - Loupe schoon.Opmerking: de foto`s worden nooit bewerkt. Foto`s gemaakt met 10 x. Het is dus belangrijk om onze beschrijving van de edelstenen zorgvuldig te lezen. Alle foto`s zijn gemaakt door experts om de echte kwaliteit van onze edelstenen te reproduceren. De tonaliteit van de kleur kan variŽren afhankelijk van de specificatie en kalibratie van elke monitor. .Het land van herkomst wordt niet weerspiegeld in het certificaat en is een persoonlijke waardering van de verkoper die niet door het lab wordt ondersteund.Het verzenden van drie werkdagen na bevestiging van de betaling. Mogelijke vertragingen in de levering veroorzaakt na verzending zijn niet onze verantwoordelijkheid, maar we staan ??altijd klaar om samen te werken met totale klanttevredenheid. Mogelijke douanekosten zijn voor rekening van de koper.Pakket verzonden met verzekerde, traceerbare verzendingMet meer dan 30 jaar in de markt, CAS GEMSTORE is een ethisch en transparant bedrijf met grote nadruk op de kwaliteit van elke edelsteen, alsmede de hele tevredenheid van IT-klantenAlle edelstenen gemarkeerd door CAS GEMSTORES, zijn gegarandeerd precies zoals beschreven.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 7 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!