- advertentie -

Staande klok Collectie van 1 Hout

  Staande klok Collectie van 1 Hout

  Beschrijving: Franse Wandklok/slinger branded LG, verschillende soorten hout. Gegarandeerd uit FrankRijk...8 dagen beweging.De klok is in werkende staat, met zijn windende sleutel en met slinger. Uurwerk in zeer goede staat.De originele wijzerplaat is in goede conditie.De decoratie rond de wijzerplaat is hand gemaakt.De voorzijde opent aan de zijkant.-Afgeronde glas in goede staat.Gekenmerkte: LG.Het aantal van de klok: 623331.De klok komt met zijn sleutel en met zijn slinger!De foto`s maken deel uit van de beschrijving.Het uurwerk wordt blootgesteld aan meerdere trillingen tijdens het transport, dit betekent dat een revisie nodig zal zijn.Het lot zal goed verpakt worden verzonden met tracking.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 10 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!