- advertentie -

Malta Insula Malta accuratissime delineata Urbibus et Fortalitiis expressa

  Malta Insula Malta accuratissime delineata Urbibus et Fortalitiis expressa

  Beschrijving: a Frederico de Wit. Amstelodami. [Frederik de Wit. Atlas Maior. Amsterdam, ca. 1680]. Ingelijst met passe-partout achter glas. Lijst 61 x 71 cm. Kaartbeeld 44 x 54 cm. Oudgekleurd en bijgekleurd. Kaart van Malta en Gozo in de Middellandse zee met een deel van SiciliŽ ten noorden, TunesiŽ met Tunis en LibiŽ met Tripoli ten zuiden. Inzetje met haven van Valetta r.o. en legenda r.b. Een cartouche met militaria en de titel boven het inzetje. Zeer decoratieve kaart met oorlogsschepen, scheepjes en sloepen. Toegevoegd: Valette. Malta. I. Luffman. London, Luffman, 1815. 24 x 16,5 cm. In lijst achter glas.
  Richtprijs: € 300-500

  Dit kavel is op Dinsdag 3 december geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!