- advertentie -

Wendingen 5 stuks: 1 Wendingen Maandblad voor bouwen en sieren No 2 van de 5de jrg

  Wendingen 5 stuks: 1 Wendingen Maandblad voor bouwen en sieren No 2 van de 5de jrg

  Beschrijving: Gewijd aan reclame-biljetten van Nederlandsche kunstenaars, de begeleidende tekst door Jac. Jongert. Amsterdam, De Hooge Brug, 1923, 18 p., rijk ge´llustreerd, gebonden als blokboek in oorspronkelijk koordgebonden gelithografeerd karton, groot 4to. Eigenaarsnaam op vrije schutblad (doorgehaald) en op de titelpagina (klein in benedenhoek). Band met kleine defecten. De litho voor het omslag naar J. Sluijters is bij deze hardcover-editie opgeplakt op het karton van de platten, de binnenzijde van de platten is blanco; (2) Nummer 2 van de 12de serie (1931) en gewijd aan Nederlandsche affiches. Samengesteld door H.C. Verkruysen. Santpoort, C.A. Mees, 1931, 18 p., rijk ge´llustreerd, gebonden als blokboek met raffia in oorspronkelijk omslag naar S.L. Schwarz, groot 4to. Doorgehaalde eigenaarsnaam op de titel. Omslag deels gebruind maar verder in goede staat. En met nog 3 andere: 10de nummer van de 5de serie (1923, exlibris van Nederlandsche kunstenaars); 2de nummer van de 6de serie (1924, reisschetsen en studies van architect M. de Klerk); nummer 5 van de 8ste serie (1927) gewijd aan Zweedsche architectuur. (totaal 5)
  Richtprijs: € 100-200

  Dit kavel is op Woensdag 4 december geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!