- advertentie -

Wereldatlasje Zak Atlas of Leidsman des Reizigers

  Wereldatlasje Zak Atlas of Leidsman des Reizigers

  Beschrijving: Atlas Portatif, ou Guide du Voyageur. Amsterdam, Holtrop, [1798]. In bruin hard-gekartonneerd bandje (13 x 18 cm.). Compleet met 76 randgekleurde kaartjes en index (= lijst der kaarten). Bandje en schutbladen vernieuwd, titel met geïll. vignet, index, 3 pp. + mededeling van de uitgever en compleet met 76 kaartjes, alle in kopergravure en randgekleurd; enkele uitslaand. Nummering in inkt en potlood. Tekst licht gebruind, vingervlekjes, de kaartjes in zeer goede staat. Gegraveerd door J. van Jagen, C. Sepp en H. Klockhoff. Het atlasje is samengesteld door W. Holtrop naar uitgaven van W. Holtrop, T. Crajenschot, S. van Esveldt en Wed. van Esveldt. Zie ook PiCarta en Koeman deel 6. Hol. 3. Schaars.
  Richtprijs: € 3500-5000

  Dit kavel is op Dinsdag 3 december geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!