- advertentie -

4 set antipasto x colazione placcato in argento firmate dall argentiere DiCristofalo Diner set Kast

  4 set antipasto x colazione placcato in argento firmate dall argentiere DiCristofalo Diner set Kast

  Beschrijving: Starter voor het ontbijt, 4 speciale originele koffers, elke set bevat 4 prachtige objecten, een eierdopje, servetring, glas, lepel, alles in de originele koffers, mooie set van fijn vakmanschap, verzilverd materiaal, ondertekend door de Palermo-zilversmid Di Cristoforo , vakmanschap dat glans en uniekheid geeft, zeer goede staat, zeer lichte oxidatie aan de rand van sommige glazen als gevolg van leeftijd, het zilver is erg glanzend, nooit gebruikt, alleen uit de dozen gehaald om foto`s te maken en vervolgens terug te plaatsen in de speciale gevallen , elegante en verfijnde ontbijtsets, ook een mooi en veelzijdig geschenkidee voor de kerstvakantie, hun sterretjes passen perfect bij de gelegenheid.
  Afmetingen:
  Theelepel lengte 10 cm.
  Lengte eierdopje 6/5 cm, breedte onder de bodem 3/5 cm.
  Glaslengte 7 cm, breedte onder de basis 4 cm.
  Servetring breedte 4 cm.
  Gewicht: servetring, glas, eierdopje, theelepel, 100 g voor elke set exclusief etui / 300 g inclusief etui (het gewicht van de 4 etuis en sets is 1.200 g).
  Bekijk de foto`s goed om een beter idee te krijgen. Zorgvuldige, gepersonaliseerde verpakking, waarvan de kosten al in de prijs zijn inbegrepen. De zending wordt gevolgd.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 3 december geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!