- advertentie -

Lot van 18 diverse titels: 1 Ezopische fabelen van Fedrus,

  Lot van 18 diverse titels: 1 Ezopische fabelen van Fedrus,

  Beschrijving: gevryden slaef des keizers Augustus. In Nederduitsch dicht vertaelt en met aenmerkingen verrykt door D. van Hoogstraten. Met nieuwe konst-platen. Amsterdam, S. van Esveldt, 1769, (48),259,(29) p., met gegraveerd frontispice, titelvignet en 96 illustraties door Simon Fokke op 16 platen, 19de-eeuws halflinnen, klein 8vo. Ex bibliotheekexemplaar met stempels, etiketjes etc. Scharnieren ingescheurd; (2) Kleine gedichten voor kinderen door Mr. Hieronymus van Alphen. Utrecht, gedrukt door Gieben en Dumont voor J.G. van Terveen en Zoon, (4),108,(4) p., met in goud en zwart gelithografeerde titelpagina (`porseleinkaartje`) en 6 kleurenlithografische platen, oorspronkelijk verguld en blindgestempeld linnen, alle sneden verguld. Hier en daar wat roestvlekkig; scharnier van achterplat gebroken aan binnenzijde, linnen met wat slijtage. Met klein ex libris van J.E. Fabius op binnenzijde voorplat. En met nog 16 diverse andere, w.o. zeldzame leesboekjes en een aantal werkjes met fraaie, gekleurde platen. (totaal 18)
  Richtprijs: € 70-140

  Dit kavel is op Maandag 2 december geveild bij Zwiggelaar Auctions.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!