- advertentie -

Baccarat - Kristaltoiletartikelen - Serpentinemodel - 4 flessen, 2 crème potten en 1 spuitfles - Fra

  Baccarat - Kristaltoiletartikelen - Serpentinemodel - 4 flessen, 2 crème potten en 1 spuitfles - Fra

  Beschrijving: Toiletartikelen in Baccarat-kristal, Serpentine-model, inclusief 4 flessen met stoppers, 2 crème potten en 1 spuitfles.Afmetingen:Flessen: hoogte 18,5 cm, diameter 7 cm; Hoogte 16,5 cm, diameter 6 cm; Hoogte 14,5, diameter 5,5 cm; Hoogte 13 cm, diameter 4,5 cm.Roompotten: hoogte 9 cm, diameter 6,5 cm; 7,5 cm Diameter 7,5 cm.Sproeifles Hoogte 11,5 cm Diameter 5,5 cmFrankrijk, eind 19e tot begin 20e eeuwGoede tot zeer goede algehele conditie met sporen van leeftijd en slijtage, klein ongelukje onder de bodem van een fles en een zalfpotje, die ook een kleine spleet heeft, mini-chip onder de basis van de tweede zalfpot (details op foto`s).Totaal gewicht circa 2,5 kgDe foto`s zijn onderdeel van de beschrijving.Veilige verzending met tracking en handtekening vereist bij ontvangst.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!