- advertentie -

Carl F. Bucherer, 18 witgoud, women`s watch met twee diamanten - 1945-1950

  Carl F. Bucherer, 18 witgoud, women`s watch met twee diamanten - 1945-1950

  Beschrijving: Bucherer vrouwen polshorloge gemaakt van 18 kt wit goud ingesteld met twee diamanten.Het uurwerk werkt erg goed en gemakkelijk slingert.De twee diamanten zijn getest en een mooie oude knippen. (zie foto`s)Het uurwerk is in prachtige originele collector`s staat en geen schade vertoont. Het kristal is ook origineel en zonder krassen.De achterkant van het uurwerk is gedecoreerd/gegraveerd met de naam Marylyn.Totaal gewicht: ca. 14 gramTotale diameter: 18 kt gouden behuizing, ca. 2.5 cmDiameter zonder kroon ca. 1,5 cmCa. 1.7 cm doorsnede met inbegrip van kroonTotale omtrek minstens 18 cmDit uurwerk kan worden opgepikt.Anders, wereldwijd verzekerd verzending met de tracking-nummer.Opmerking de foto`s. Ze maken deel uit van de veiling.Vragen zijn welkom.Elastisch band.Echter is niet zichtbaar ingeschakeld.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 8 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!