- advertentie -

Chanel - J12 H2129 Black Ceramic met rose goud trim ontworpen Unisex - 2011-heden

  Chanel - J12 H2129 Black Ceramic met rose goud trim ontworpen Unisex - 2011-heden

  Beschrijving: ChanelJ12 Black keramische met goud trim automatisch horloge42 x 42mmX 11 mmSaffierglas50M waterdichtChanel Calibre 3125 automatisch uurwerkPower reserve 60 uurImplementatie gespSchroef de kroon vastZwarte wijzerplaat met gouden Arabische nummer indexFunctie DateTransparante geval terugZwarte keramische armband met gesp van de implementatieGrootte van armband: 24 X 22 mm X 8,5 inchJ12 Chanel H2129 met behulp van een grote beweging Calibre 3125Ongedragen voorwaardeFedEx Express gratis met verzekeringsdekking
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!