- advertentie -

Church`s - Beckett monniken ** Geen reserve **

  Church`s - Beckett monniken ** Geen reserve **

  Beschrijving: U zoekt op een geavanceerde, aangepaste-rang van de kerk de monniken, model Beckett in bruin leer.Van de kerk bruin Becket monk is een van de grootste Engelse klassieke schoenen. Waarschijnlijk genoemd naar Thomas Becket de 12e eeuw, aartsbisschop van Canterbury, bekendst voor zijn conflict met Hendrik II en zijn sensationeel moord in de kathedraal door aanhangers van de koning. Deze gruwelijke stukje geschiedenis moet niet zet je af; Dit zijn de meest elegante schoenen.Elke goede schoenmaker biedt een bruinleren monnik, maar laat er geen twijfel bestaan, heeft van de kerk monnik riem de norm gezet voor 50 jaar. De monnik is een van de fundamentele gentleman`s misschien tientallen schoenen en enorm veelzijdig. Voor mij dat geen kledingkast is niet compleet zonder dit model. Chic en tegelijkertijd ontspannen en heel vaak gezien in Londen`s financiŽle wijk, de stad, de bruine monnik klopt absoluut voor overdag zakelijke slijtage, pin of krijt-streep pak, grijze washandjes en inderdaad de hand liggende, met al het mogelijk land aardetinten.Dit is oude en grote van de kerk Custom Grade schoen, de schoen die de reputatie van de kerk.-Grootte 43,5 (EU) 9.5(UK) 10.5 (VS)-bovendeel van leder, lederen bekleding, lederen zolen-in zeer goede staat van de pre-eigendom.Bijgehouden verzendkosten
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!