- advertentie -

Frankrijk - Values ??of the Republic - 2014 - complete doos met zilveren Sempé-munten, Monnaie de Pa

  Frankrijk - Values ??of the Republic - 2014 - complete doos met zilveren Sempé-munten, Monnaie de Pa

  Beschrijving: Lot van 12 € 10 munten uit de serie Monnaie de Paris gewijd aan de waarden van de Republiek. Verkocht zonder de zwarte portemonnees op de foto`s.De 2014-serie is bedacht door de cartoonist Sempé en bestaat uit vier keer drie munten van tien euro: Liberty, Egality en Fraternity- lente (uitgebracht in juni 2014)- zomer (uitgebracht in juni 2014)- herfst (vrijgegeven september 2014)- winter (vrijgegeven september 2014)Sempé, de cartoonist, koos voor het illustreren van deze drie waarden van de Republiek: het voertuig van een fiets door een man (Liberty), een paar (Egality) en enkele kinderen (Broederschap).De doos bevat ook twee andere munten:- zilver 50 euro Peace lente / zomer (uitgebracht in juni 2014)- zilver 50 euro Peace herfst / winter (uitgebracht september 2014)
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!