- advertentie -

Handgeknoopte Perzische Hamadan, vaas dessin, 119 x 74 cm.

  Handgeknoopte Perzische Hamadan, vaas dessin, 119 x 74 cm.

  Beschrijving: Perzische Hamadan met vaas dessin, 119 x74 cm3`de kwart 20`ste eeuw.Een origineel tapijt uit het Hamadan district met als dessin het bekende vaas ontwerp met takken, pioenrozen en vogels.Als omkadering heeft de weefster gekozen voor het Paisley/Boteh motief en in de hoofdrand een florale, geschakelde compositie.Vol wollen pool-oppervlak met warme volle kleuren o.a. warme rood/bordeaux tinten, een helder natuurlijk groen, saffraan geel, camel/beige op een ivoorkleurige ondergrond. De verfstoffen zijn van een natuurlijke oorsprong met subtiele kleurvariaties door het verfproces ontstaan en door invloeden van milieu en tijd. Het gebruikte groen is heel zacht van tint en goed gefixeerd.De omboorde zijkanten zijn in goede conditie.De onderkant heeft een klein verlies en geen feston. De bovenkant is origineel, baard en franje vast afgeknoopt.Gereinigd en fris.Voor een goede indruk bestudeert U de afbeeldingen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!