- advertentie -

Louis Vuitton - Taiga Viktor

  Louis Vuitton - Taiga Viktor

  Beschrijving: De Viktor beschikt over een taiga lederen lichaam, exterieur terug met rits, platte schouderband, voorklep en interieur met rits.Afmetingen (cm): 34 x 30 x 4 schouder Drop 40Voorwaarde Rating: ABCommentaar: Materiaal is licht bekrast...Inclusief: Stofzak,Model: M30144Serieel: SP 1010Objectnummer 7DLVSH063Verzenden / Retourneren: Verzekerde verzending met trackingnummer. Zorg er voor een volledige teruggave van de teruggave voor dat het beveiligingslabel nog steeds bij het artikel wordt geleverdLevertijd: Onze artikelen bevinden zich in magazijnen over de hele wereld, wacht ongeveer 10-12 dagen voor levering.* Kosten voor douanerechten en / of belastingen zijn mogelijk van toepassing op kopers uit niet-EVA-landen *
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!