- advertentie -

Mega groot formaat spiegel met facet geslepen glas - 104x204cm - Barok

  Mega groot formaat spiegel met facet geslepen glas - 104x204cm - Barok

  Beschrijving: In perfecte staat verkerende mega grote staande spiegel in fraai bewerkte houten lijst, barok stijl.De spiegel is voorzien van sierlijke hoek ornamenten . De ornamenten zijn harmonieus gecombineerd. Handmatig belegd met imitatie bladzilver, fijn stukje handwerk. Facet geslepen spiegel. Specificaties:Materiaal frame: houtSpiegelglas facet geslepenHandgekleurdOphangbeugels horizontaal en verticaal gemonteerdBuitenafmeting 104x204cm Glasmaat 80x180cm Fraaie bredelijst 12cmKan met speciaal vervoer verzonden worden in NL en BEVerzendkosten NL €42,50Verzendkosten BE €69,50Verzending naar overige landen dient door koper op eigen risico en rekening geregeld te worden. Deze Spiegel kan vanwege de grootte niet met een pakketvervoerder verzonden worden.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!