- advertentie -

Paar toiletartikelen flessen in Baccarat Crystal, massief Minerve zilveren vatting, Frankrijk omstre

  Paar toiletartikelen flessen in Baccarat Crystal, massief Minerve zilveren vatting, Frankrijk omstre

  Beschrijving: Set toiletartikelen in Baccarat-kristal, massief zilver en vermeil vatting in neo-klassieke Empire-stijl, omstreeks 1900.Onze set bevat:-2 flesjes met toiletartikelen van ovale doorsnede van Baccarat-kristal, met mooi gecanneleerd geslepen decor en fijn gesneden blad en bloemen. Vermeil-kap (verguld massief zilver), ingelegd en gesneden met het monogram DY. De doppen hebben het hoofdmerk van de Minerva en het stempel van zilversmid.-montage in massief zilver in Empire-stijl, afgestemd en perfect aangepast aan de flessen. Minerva en zilversmid kenmerken.Het is een gereconstitueerde set, omdat de kenmerken van de goudsmid anders zijn op de flessen en op de lade. Desalniettemin zijn de flessen perfect aangepast aan de houder, de set is zeer decoratief en van hoge kwaliteit, in uitstekende staat.Zilvergewicht: 210 + 30 + 30 = 270 gAfmetingen van de lade: 23 cm x 8,5 cmFlessen: 13.5 cm hoog / 6.5 x 4. 5 in diameter.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!