- advertentie -

Pamp Suisse - dameshorloge - Dames - 1997

  Pamp Suisse - dameshorloge - Dames - 1997

  Beschrijving: Gouden dameshorloge van het merk Pamp Bullion Watches. Dat merk zat in het verleden onder de vlag van Pamp Suisse. Het uurwerk is Swiss made.De kast (26 mm) is van 18K goud en de wijzerplaat is een 24K gouden munt met de afbeelding van Lady Fortuna (Pamp Suisse fine gold). Half ounce coin.Zeldzaam horloge en graag bieden naar horlogewaarde en niet bieden op basis van goudprijs (gewicht circa 35 gram totaal, waarvan circa 14 gram wijzerplaat 24K). Ik heb dit horloge gekocht februari 1997 in Dubai en ik heb alle dozen en papieren in bezit.Bieden maar!
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 8 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!