- advertentie -

Spodumeen Hiddenite - 10.07 karaat

  Spodumeen Hiddenite - 10.07 karaat

  Beschrijving: Hiddenite (ook genoemd emerald lithia in de handel) van gecertificeerde fijne kleurkwaliteit van een van de belangrijkste afzettingen van Hiddenites.Knippen: De gewijzigde stralende knippenKleur: Geelachtig groenachtig blauwGewicht: 10.07 ctAfmetingen: 13.65 x 10.53 x 9.36 mmAIG rapport nr.: G89046627BEZie die internationale Gemological laboratoria (November, 2017) voor meer informatie over deze edelsteen certificaat... OF … controleert uw verslag online @: http://www.aiglaboratories.com/view.php?n=Mjc5OHx8R2Vtc3RvbmVzMacrolens is gebruikt om eventuele onvolkomenheden in de steen. Natuurlijk, deze zijn niet zichtbaar of minder zichtbaar met het blote oog. Zie de foto`s voordat u een bod plaatst.Opmerking: De Hiddenite is pleochroic, wat betekent dat het toont verschillende kleuren wanneer gezien onder verschillende hoeken. Daarom is een enkel stuk van hiddenite kan blijken te zijn groen-blauw, smaragd groen of geel-groen.Verzendkosten:Geregistreerd en verzekerd (x waarde) verzending. Kopers buiten de Europese Unie zijn verantwoordelijk voor (indien) invoerrechten / accijnzen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!