- advertentie -

Zeldzame zeer oude Sumatraanse amber - 140 x 110 x 39 mm - 335 gr - -3-

  Zeldzame zeer oude Sumatraanse amber - 140 x 110 x 39 mm - 335 gr - -3-

  Beschrijving: Zeer oude amber, gedateerd rond 35 miljoen jaar, hand-geschuurd en gepolijst! De afmetingen zijn: 140 x 110 x 39 mm en het gewicht is van 335 gr. Deze amber is van zeer goede kwaliteit, met cognac, honing kleuren en blauw reflecties.De oranje van Sumatra toont vaak spectaculaire insluitsels, met gouden en schitterende lichteffecten, waardoor elk stuk uniek.Het kan worden gevonden in gouden ongebruikelijke tinten geel, bruin en red-ish, maar ook in blauw en olijf- en mariene Groenen.De blauwe oranje is de zeldzaamste van alle soorten amber!Vˇˇr de ontdekking van blauwe amber in IndonesiŰ, het gebruikt bevinden zich voornamelijk in de Dominicaanse Republiek en in kleine bedragen zijn gestort in Mexico.Deze grote amber heeft zijn gesneden uit een stuk rauwe amber en niet is gewijzigd.U kunt zien naar de zuiver en onbehandeld amber van Sumatra, van ten minste 35 miljoen jaar oud.De Fotogalerij toont opnamen normale bliksem voorwaarden en anderen genomen met UV licht.Het kleureffect van de verschillende insluitsels afhankelijk van verschillende verlichtingsomstandigheden is gewoon betoverende en magische, echt geweldig!Ik ben ook de verkoop van 2 stuks rauwe Amber naast degene te koop!Deze kavel zal worden verzonden per aangetekende post met het tracking-nummer, zal het veilig worden verpakt voor transport.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Vrijdag 9 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!