- advertentie -

1 pcs Diamant 0 82 ct Rond fancy vivid orange SI2

  1 pcs Diamant 0 82 ct Rond fancy vivid orange SI2

  Beschrijving: 0,82 CT. Natural fancy levendige oranje ronde diamant met zeer goede snit, zeer goede symmetrie en uitstekende gepolijst, het is speciaal soort van diepe kleur oranje diamant, het beste geschikt voor de hanger en ring middelpunt in de klassieke en retro-stijl sieraden. Het is gemaakt en gepolijst uit de Braziliaanse ruwe de beste bron van natuurlijk gekleurde diamanten. De steen wordt geleverd met AIG certificatie #D92059369BE. Hier zijn de afmetingen 5,63-5,66 X 4,08 mmSpeciale opmerkingen van de deskundigen: uitstekende en diepe kleur, zeldzaam diep roodachtig oranjeCERTIFICAAT: D92059369BE, GIACUT: RONDGEWICHT: 0,82Afmetingen: 5,63-5,66 X 4,08 mmKLEUR: Fancy Levendig oranjeDUIDELIJKHEID: SI2Fluorescentie: éénCONTROLEER HET VOLLEDIGE CERTIFICAAT OP DE FOTO
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!