- advertentie -

19e Eeuw Forse Bewerkte Hollands zilveren naaldenkoker Zilver

  19e Eeuw Forse Bewerkte Hollands zilveren naaldenkoker Zilver

  Beschrijving: Forse antieke handgemaakte Hollands zilveren Naaldenkoker.Dateerd uit de 19e eeuw Zeer fraai zeldzaam model met bewerkte schroefdop.Koker is zeldzaam mooi met de hand voorzien van fraaie gravures en de forse schroefdop is uitzonderlijk mooi gedecoreerd met een gedetailleerd Slang.Op meerdere plaatsen Nederlands gekeurd en gemerkt met het oude zwaardje 1814-1906 Is een forse naaldenkoker en de afmetingen zijn; 10,2 cm bij 1,2 cm,Gewicht is 15,1 gram Voorzien van een perfect sluitende schroefdop.Geheel is in zeer mooie staat (heeft een deukje)Naaldenkoker is door zijn grote en bijzonder fraaie gedetailleerde bewerking een opvallend en decoratief object.Is uiteraard ook nog gewoon te gebruiken.Word verzonden middels aangetekende verzending.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!