- advertentie -

19e Eeuwse zilveren Malienkolder beurs Zilver

  19e Eeuwse zilveren Malienkolder beurs Zilver

  Beschrijving: Fraaie antieke 19e eeuwse handgemaakte zilveren maliŽnkolder beurs.Fraai half rond model,aan de onderzijde gedecoreerd met 4 zilveren balletjes. Mooi gekeurd en gemerkt met het Vtje=Belastingstempel voor vreemde werken. Ingevoerd bij K.B. van 16 sept 1905 en gewichtaanduidend teken van 1865 De maten van de beurs zijn 8,5 cm bij 5,,00 cm en het gewicht is 25,4 gram.Geheel is in zeer mooie staat zonder deuken of krassen en de sluiting werkt perfect.Bijzonder decoratie maar ook nog gewoon te gebruiken.Word verzonden middels aangetekende verzending.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!