- advertentie -

A Pedru Albisola Schotel Keramiek

  A Pedru Albisola Schotel Keramiek

  Beschrijving: Grote, fijn met de hand geschilderde Albisola keramische plaat.Originele plaat, daterend uit de tweede helft van de 20e eeuw, in uitstekende staat, geen scheuren of chippen.Getekend A. Dirk op de rug.Het item wordt geleverd met certificaat van echtheid.Datering: 20e eeuw (tweede helft).Afmetingen in cm: diameter 35 cmHandtekeningen, merken, oorsprong: handtekening aan de onderzijde van de basis, land van herkomst ItaliŽ.Voorwaarde: uitstekendProfessionele verpakking en veilige verzending via trackable koerierdienst.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!