- advertentie -

Afghan Tapijt 175 cm 103 cm

  Afghan Tapijt 175 cm 103 cm

  Beschrijving: In de aanbieding is een handgeknoopt oosters tapijt. Deze tapijten worden vervaardigd in gerenommeerde knoopregio`s.Gelieve te kijken naar het tapijt met geduld en aandacht. Elk hand gemaakt tapijt is uniek in zijn ontwerp, schoonheid en kleur harmonie en dus een kunstwerk op zich.Gegarandeerd een handgeknoopt Afghaans tapijt.Stapel: 100% wolWarp: 100% wolVoorwaarde: gebruikte staatU kunt onze tapijten onmiddellijk gebruiken.Inclusief certificaat van echtheid.Verzekerde verzending met GLS.Met trackingnummer om de zending te volgen.Dit tapijt is vˇˇr 1 januari 2015 geŰxporteerd.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!