- advertentie -

INOXCROM Vulpen 1

  INOXCROM Vulpen 1

  Beschrijving: Zeer goede staat. Er zijn heel lichte tekenen van de leeftijd.Absoluut in uitstekende staat, bijna net zo goed als nieuw, iets dat je zien in de Foto`s!Lengte inclusief kap: 14,8 cm.Lengte exclusief kap: 13,3 cmMet de dop: 16,6.De diameter van het vat: 1,1 cmMaximale diameter van de dop: 1,5 cmMateriaal: zwarte synthetische hars.Vulling: groot formaat, nr. 6, staal met F, M en B dikte.Gouden delen: 23,9 karaat goud.Refill: universele cartridge (twee kleine of een lange een), of Converter,Veel geluk bieden, vrienden!JUAN
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 18 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!