- advertentie -

MEOPTA designlamp op hoogwaardig statief in zeer goede staat

  MEOPTA designlamp op hoogwaardig statief in zeer goede staat

  Beschrijving: 1950-60, CzechoslovakiaUnieke 50-60 “wesp” lamp in zeer goede staat, inclusief Pentacon DDR statief, tevens in zeer goede staat. Prachtig industrieel karakter. Zowel de lamp als het statief zijn in zéér goede staat! De lamp geeft zeer sfeervol licht.Hoogwaardig statieflamp gemaakt van MEOPTA AXOMAT 1950-1960, een exclusieve zeldzaamheid!Unieke en zeer elegante lamp, wordt geleverd op een prachtig en stevig statief van Pentacon, made in GDR uit de jaren 70. Lamp behuizing gemaakt van aluminium/ijzer. De lichtschacht is voorzien van een balg, is verstelbaar en heeft een beweegbare rode filter. Aluminium statief, poten kunnen individueel worden gepositioneerd, hoogte tot wel +/- 160cm!!Veelzijdig - ideaal als staande lamp, tafellamp, kamerverlichting, effectverlichting, verlichtingsobject, decoratie.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 11 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!