- advertentie -

Movado Movado Masino Chronograph Men NO RESERVE PRICE 50 1 14 1267 Heren 2011 heden

  Movado Movado Masino Chronograph Men NO RESERVE PRICE 50 1 14 1267 Heren 2011 heden

  Beschrijving: Jaar 2018Beweging: QuartzGlas: saffierFuncties en functies: chronograaf, datumkalender.Bandmateriaal: staalKastmaat Ca. 40 cm (kroon niet inbegrepen)Maximale bandgrootte (totale arm) ongeveer. 19,5 cm.Lug breedte: 20 mmOriginele doos: JaDocumentum. Ja (1 stks)De wijzerplaat van het horloge is origineel.De behuizing van het horloge is origineel.De klok gaf ook full service.Product luxesegment is een uur.Zoals ongebruikte producten.Bekijk alle foto`s in detail en lees alle beschrijvingen een voor een.Ik wil niet teleurgesteld worden wanneer mijn klanten een ongewenst resultaat te krijgen.Super snelle verzending naar de hele wereld. (3-5 dagen)De klok wordt geleverd met een solide pakket van Turgay.Het product zal worden verscheept naar alle landen van de wereld door de verzekerde verzending.Let op: vr de aankoop van een product, controleert u de douane-regelgeving in uw land en overweeg invoerrechten.Ik doe mijn best om extra douane kosten te vermijden. Neem contact op met Turgay na de aankoop van dit en laten we beslissen wat samen te doen.Turgay is echter niet verantwoordelijk voor eventuele extra douane kosten die waarschijnlijk zullen optreden.Als u het product wilt retourneren, dient u de verzendkosten te betalen.Als je een probleem hebt, schrijf dan naar Turgay. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.Vergeet niet te kijken naar de andere verkoop van Turgay.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!