- advertentie -

Polen Insigne Medaille Onderscheiding 1944

  Polen Insigne Medaille Onderscheiding 1944

  Beschrijving: WW2-Polish Golden Cross RESTITUTE 1944- of World War 2- met originele doos. Goede staat. 100% origineel. Emaille-wit, blu en rood. 100% origineel.Box-80-150mm.Bovenstaande items zijn allemaal origineel en worden gegarandeerd door de verkoper.De voorwerpen die deze partij omvatten zijn uitsluitend bedoeld voor verzamel aren van militair-historische voorwerpen. De eigenaar van deze website heeft geen politieke en/of andere motieven dan het verstrekken van een platform dat derden toestaat om te kopen of te verkopen veiling percelen, en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud ervan.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Dinsdag 12 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!