- advertentie -

Tanzaniet 2 04 ct

  Tanzaniet 2 04 ct

  Beschrijving: Rapport: I.G.E. (Instituto Gemólogico Español). Rapport Nº D-12623Soort: Zoisite, natuurlijk.Variëteit: Tanzanite, natuurlijk.Kleur: violetachtig blauw.Gewicht: 2,04 ctVorm: ovaal.Snijstijl: gemodificeerde briljante snitTransparantie: transparantSnijgraad: Zeer goed.Afmetingen: 10,32 x 6,83 x 3,52 mm.Herkomst: Tanzania.Interne referentie: DVGMCW012Behandeling:: tanzanite kan worden verwarmd om de kleur te geven. Of deze edelsteen al dan niet is verbeterd door verhitting, kan momenteel niet worden vastgesteld.Verzendwijze: het zal goed worden verpakt en geregistreerde verzending via Correos. Eventuele extra uitgaven vanwege het douanekantoor van uw land zijn de verantwoordelijkheid van de koper.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Maandag 11 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!