- advertentie -

18 karaat Witgoud Armband Diamant Diamanten

  18 karaat Witgoud Armband Diamant Diamanten

  Beschrijving: 18 kt witgouden armband met witgouden gebogen schakels afgewisseld met 12 daisies in 2 maten met 84 briljant geslepen diamanten voor een totaalgewicht van ca. 1,32 ct. De sluiting draagt het 750-keurmerk en het merk van de maker; armband totaal gewicht 8,9 g, lengte ca. 18-19 cm, in zeer goede staat. Gratis verzending naar Italië en Europa. Verzending naar de rest van de wereld € 50. Kopers van buiten de Europese Gemeenschap moeten rekening houden met eventuele douanerechten uit hun eigen land die zij eventueel moeten betalen.
  Richtprijs: € 1,- (startprijs online veiling)

  Dit kavel is op Donderdag 27 februari geveild bij Catawiki.
  Zoek rechtsboven naar kavels die binnenkort geveild gaan worden bij de verschillende veilinghuizen.

  Ben je geinteresseerd in vergelijkbare kavels die in de toekomst geveild gaan worden? Meld je dan gratis aan voor de Verzamelaars.net Veilingalert . Hier kun je zoveel zoektermen opgeven als je wilt en wanneer één of meer van je zoektermen matcht met een kavel wat binnenkort in veiling komt, dan krijg je hiervan een bericht.
  We laten kavels van meer dan 10 Nederlandse veilinghuizen op het gebied van kunst en antiek zien, dus je blijft goed op de hoogte van voor jou interessante kavels!